Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 15 Eylül'de gerçekleştirilecek 2024-Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim oturumu (2024-KPSS Ortaöğretim) için adayların sınav giriş belgelerini erişime açtı. ÖSYM'nin resmi internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, adayların sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Sınava katılacak adaylar, sınav giriş belgelerine ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle ulaşabilecekler. Belge üzerinde adayların sınava gireceği yer bilgileri yer alacak.

Kız Yurdunda Şüpheli Ölüm: 25 Yaşındaki K.A. Hayatını Kaybetti Kız Yurdunda Şüpheli Ölüm: 25 Yaşındaki K.A. Hayatını Kaybetti

Ayrıca, sınav günü olan 15 Eylül'de, adayların saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacakları hatırlatıldı. Bu nedenle, adayların sınav öncesi saat 10.00'dan önce sınav yerlerinde hazır bulunmaları gerektiği vurgulandı.

Sınava girecek adayların, sınav giriş belgesi ile birlikte geçerli bir kimlik belgesi taşımaları zorunlu. Sınav günü yaşanabilecek aksiliklerin önüne geçmek için adaylara sınav yerlerine erken gitmeleri tavsiye ediliyor.

Kaynak: AA